Stiri de ultima ora

TOP CINEMA "The Lego Batman Movie" depășește a doua săptămână la rând "Fifty Shades Darker"

TOP CINEMA The Lego Batman Movie depășește a doua săptămână la rând Fifty Shades Darker
Cultura
Figurinele mascate din "The Lego Batman Movie" au învins pentru a două săptămână la rând jocurile erotice din "Fifty Shades Darker" în box-office-ul nord-american, potrivit datelor provizorii publicate duminică de societatea specializată Exhibitor Relations, relatează AFP.

Răzbunătorul mascat în versiune de figurină Lego, erou al spin-off-ului după "The Lego Movie", a avut încasări de 43 de milioane de dolari în weekendul prelungit de "Ziua președintelui" în SUA și de 107,5 milioane în total în cele două săptămâni de difuzare pe marile ecrane.

Cu vocea lui Will Arnett în rolul Batman, noul film Lego în 3D îl urmărește pe supererou în timp ce încearcă să salveze Gotham City de dușmanul său Joker, a cărui voce este asigurată de Zach Galifianakis.

"Fifty Shades Darker", al doilea film din trilogia adaptată după cărțile scriitoarei britanice E. L. James, a păstrat locul al doilea pentru a două săptămână consecutivă, cu încasări estimate de 24 de milioane de dolari de vineri până luni seară, zi liberă în SUA, și de 92,5 milioane în total.

"John Wick 2", cu Keanu Reaves în rolul de asasin plătit, a căzut pe locul patru în a doua săptămână pe marile ecrane, cu încasări de 19,5 milioane de dolari și 61,7 milioane de la lansare.

"Fist Fight", o altă premieră, a intrat direct pe locul al cincilea, cu încasări de 14 milioane de dolari. În această comedie, un profesor al cărui rol este interpretat de rapperul american Ice Cube îl provoacă pe un coleg, al cărui rol este jucat de Charlie Day, să se bată după ore.

Iată celelalte poziții din top zece al box-office-ului nord american:

6. "Hidden Figures", povestea unor matematiciene strălucite de culoare care au jucat un rol cheie în cucerirea spațiului de către SUA în timpul segregării rasiale, cu 8,5 milioane de dolari încasări în ultima săptămână și 144 de milioane în cele nouă de la lansare.

7. "Split", thrillerul lui M. Night Shyamalan despre un bărbat cu mai multe personalități care răpește trei adolescente, cade de pe locul patru pe șapte, cu încasări de 8,2 milioane de dolari în ultima săptămână și 124,8 în cele cinci de la lansare.

8. "A Dog s Purpose", povestea câinelui Bailey care face totul pentru a-și regăsi stăpânul, a avut încasări de 7,5 milioane de dolari și 52,6 milioane în total.

9. "La La Land", comedia muzicală cu Ryan Gosling și Emma Stone, unul dintre filmele favorite la Premiile Oscar de săptămâna viitoare, cade un loc dar rămâne în top zece în a 11-a săptămână de rulare pe marile ecrane, cu încasări de 5,3 milioane de dolari și 134,3 milioane în total.

10. "A Cure for Life", debutul regizorului american Gore Verbinski în genul horror, intră și el în top zece în weekendul de lansare, cu încasări de 4,8 milioane de dolari.
www.agerpres.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus