Stiri de ultima ora

Teatrul Nottara: Moartea lui George Alexandru - un fapt "tragic, nu suspect"

Teatrul Nottara: Moartea lui George Alexandru - un fapt tragic, nu suspect
Cultura
Moartea actorului George Alexandru este un fapt "tragic, nu suspect", se arată pe site-ul oficial al Teatrului Nottara, reprezentanții instituției de spectacole făcând apel la discreție în această situație.

"Teatrul Nottara și familia lui George Alexandru dezmint știrea și zvonurile conform cărora ar fi fost vorba de o moarte suspectă în cazul marelui actor. Discreția familiei și respectul teatrului pentru dorința lui George Alexandru de a nu vorbi despre suferința sa ne împiedică să dăm detalii asupra bolii care l-a învins", se arată pe site-ul teatrului.

Teatrul Nottara și familia lui George Alexandru mulțumesc "tuturor celor care au vorbit în termeni decenți și onești" despre moartea artistului "și refuză să se alăture acelora care doresc să transforme o mare tristețe într-o știre de senzație".

"Prin urmare, subliniem cu profundă mâhnire, faptul că George Alexandru s-a luptat cu o gravă afecțiune. Nu există nicio îndoială că toate strădaniile medicilor au fost dublate de profesionalism și devotament până în ultima clipă. Din păcate, însă, chiar și marii actori se sting. Adesea, prea devreme și de neînțeles", se mai arată în comunicatul publicat online.

Trupul neînsuflețit al actorului va fi depus luni, între orele 11,00 și 14,00, în foaierul principal al Teatrului Nottara iar slujba de înmormântare va avea loc în aceeași zi, la ora 14,30, la Capela Cimitirului Ghencea 3. Înmormântarea va avea loc la ora 15,00, în cimitirul bucureștean.

George Alexandru a murit vineri la Spitalul Fundeni la vârsta de 58 de ani.

Artistul a murit din cauza unor "complicații severe ale unei infecții abdominale grave", a precizat Institutul Clinic Fundeni într-un comunicat remis sâmbătă.
www.agerpres.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus