Stiri de ultima ora

Talinda, văduva lui Chester Bennington de la Linkin Park, inaugurează un festival dedicat sănătății mentale

Talinda, văduva lui Chester Bennington de la Linkin Park, inaugurează un festival dedicat sănătății mentale
Cultura
Talinda, văduva lui Chester Bennington, a declarat că "avem nevoie să modificăm cultura din jurul sănătății mentale”. Ea a anunțat că în luna mai va avea loc un festival dedicat sănătății mentale la Los Angeles.

Bennington a înființat organizația 320 Changes Direction după moartea soțului său, în 2017. Talinda lucrează cu promotorul Vans Warped Tour, Kevin Lyman pentru lansarea primului Festival 320.

Seria de manifestări de la centrul L.A. Live ar urma să debuteze pe 9 mai și își propune să conștentizeze publicul asupra problemelor de sănătate mentală prin intermediul unui festival de film, al unuia dedicat comunității, printr-un concert și cu ajutorul unei conferințe dedicate subiectului.

De asemenea este plănuit un concert umanitar care va fi susținut prin intermediul Fundației Unite the United, toate încasările fiind destinate organizațiilor nonprofit din spatele Festivalului 320.

“Timp de 13 ani l-am urmărit pe soțul meu, Chester, luptând cu depresia și cu dependența de substanțe. De multe ori am fost speriată și m-am simțit singură”, a explicat Talinda.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus