Stiri de ultima ora

Se putea transforma în TRAGEDIE: 93 de oameni au avut nevoie de medici, la ceremonia de sfințire a Catedralei Mântuirii Neamului - VIDEO

Se putea transforma în TRAGEDIE: 93 de oameni au avut nevoie de medici, la ceremonia de sfințire a Catedralei Mântuirii Neamului - VIDEO
Cultura
Echipajele pompierilor SMURD au acordat îngrijiri medicale unui număr de aproximativ 93 de persoane aflate la sfințirea Catedralei Mântuirii Neamului, dintre care șase au fost transportate la spital.

"Pentru 93 persoane s-a acordat primul ajutor, șase persoane au fost transportate la spital. Cele mai frecvente solicitări au fost pentru lipotimii", au precizat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov.

Aproximativ 20.000 de oameni şi 2000 de invitaţi au participat, duminică, la slujba de sfinţire a Catedralei Mântuirii Neamului, printre oficialii prezenți numărându-se premierul Viorica Dăncilă, preşedintele Curţii Constituţionale, Valer Dorneanu, precum şi membri ai Guvernului. Oamenii, care au venit din toată țara pentru a participa la sfințirea altarului Catedralei Mântuirii Neamului, au așteptat ore bune pe platoul din faţa lăcașului de cult pentru a vedea ceremonia pe ecranele special montate. Mulți au venit îmbrăcaţi în costume populare, având steaguri tricolore.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus