Stiri de ultima ora

Se extinde prima platformă E-learning pentru disciplina Religie

Se extinde prima platformă E-learning pentru disciplina Religie
Cultura
Platforma de tip E-learning pentru disciplina Religie s-a extins în doar două luni prin contribuţia profesorilor de religie din 15 judeţe ale ţării, informează Basilica.ro

E-religie.ro a fost lansată la sfârşitul lunii septembrie cu implicarea profesorilor de religie din judeţele Dolj şi Gorj. Proiectul a fost apreciat la nivel naţional, de aici şi implicarea cadrelor didactice din ţară.

„Dat fiind acest stadiu de creație intensă, fiecare județ este invitat în continuare să își aducă contribuția acolo unde consideră că poate să aducă plus valoare. Doar împreună putem să devenim o comunitate profesională puternică și numai prin implicarea tuturor putem creşte contribuția disciplinei Religie la formarea personalităţii elevilor în concordanţă cu valorile creştine”, subliniază prof. metodist Carmen Oprea, iniţiatorul platformei.

E-religie.ro îşi propune creşterea calităţii şi eficienţei în educaţia asistată de calculator.

„Este prima platformă de tip e-learning pentru disciplina religie care își propune să acopere treptat resursele didactice pentru toate conținuturile, de la clasa Pregătitoare până la clasa a XII-a, potrivit planificărilor calendaristice, astfel că se comportă ca o construcție care se va întregi pas cu pas”, a spus prof. metodist Carmen Oprea.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus