Stiri de ultima ora

Scarlett Johansson și Colin Jost s-au logodit, dar nu au stabilit data nunții

Scarlett Johansson și Colin Jost s-au logodit, dar nu au stabilit data nunții
Cultura
Actrița americană Scarlett Johansson și actorul și scenaristul american Colin Jost s-au logodit, după o relație de doi ani, dar nu au stabilit data nunții, potrivit etonline.com, scrie Mediafax.

Johansson, în vârstă de 34 de ani, a mai fost căsătorită de două ori, cu actorul canadian Ryan Reynolds, în perioada 2008 - 2011, și cu jurnalistul francez Romain Dauriac, în perioada 2014 - 2017, cu care are și o fetiță, Rose, în vârstă de 5 ani.

Colin Jost, în vârstă de 36 de ani, a lucrat ca scenarist pentru emisiunea de televiziune "Saturday Night Live", de pe postul NBC, din 2005, și a fost prezentator al show-ului TV "Weekend Update" din 2014.

Scarlett Johansson s-a remarcat în industria cinematografică la 14 ani, când a jucat alături de Robert Redford în filmul "The Horse Whisperer/Îmblânzitorul de cai". Ea a devenit celebră în 2003, când a apărut în pelicula "Lost in Translation/Rătăciți printre cuvinte", regizată de Sofia Coppola, care i-a adus un premiu BAFTA pentru cea mai bună actriță în rol principal.

De-a lungul carierei, ea a colaborat cu regizori consacrați precum Joel și Ethan Cohen, Brian de Palma, Christopher Nolan și Woody Allen. Ea a primit patru nominalizări la Globul de Aur și a câştigat un premiu Tony pentru evoluţia sa din piesa de pe Broadway "A View from a Bridge".

Cel mai recent film al actriței este "Avengers: Endgame/Răzbunătorii: Sfârșitul jocului", care a avut premiera în aprilie.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus