Stiri de ultima ora

Romanian Design Week , cel mai mare festival interdisciplinar din țara noastră, locul perfect pentru iubitorii de experiențe multisenzoriale

Romanian Design Week , cel mai mare festival interdisciplinar din țara noastră, locul perfect pentru iubitorii de experiențe multisenzoriale
Cultura
Cel mai mare festival interdisciplinar din România, care promovează designul, arhitectura, creativitatea și inovația, mai poate primi vizitatori doar duminică. Romanian Design Week pune împreună expoziții și evenimente care au ca scop să facă designul accesibil pentru un public larg. Este locul perfect pentru iubitorii de experiențe multisenzoriale sau pentru pasionații de design responsabil și de creație care respectă planeta și resursele ei.

Această instalație este opera scenografului Adrian Damian. Un răspuns personal la tema de anul acesta de la Romanian Design Week, respectiv "together".

În cadrul festivalului, expoziția Rethinking Plastic, adusă În premieră în România de Armata Selectării Atente a Plasticului, dovedește încă o dată că plasticul, dușmanul naturii, poate fi îmblânzit.

În cadrul festivalului pot fi admirate cele mai bune proiecte realizate în ultimii doi ani. Din sute, au fost selectate doar câteva zeci.

Creațiile din cadrul Romanian Design Week pot fi admirate mâine la Combinatul Fondului Plastic și în spațiile partenere din București.
www.tvrinfo.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus