Stiri de ultima ora

Reprezentanta României la Eurovision, Ester Peony, este însoţită de fani în toate apariţiile publice

Reprezentanta României la Eurovision, Ester Peony, este însoţită de fani în toate apariţiile publice
Cultura
Să fii fan Eurovison nu e deloc uşor. După ce treci prin emoţiile Selecţiei Naţionale şi te bucuri pentru câştigătorul trofeului, începi să-ţi faci programul în funcţie de concertele şi evenimentele de promovare. Plus competiţia finală. Ester Peony, reprezentanta României la Eurovision 2019, se bucură de susţinerea unor fani devotaţi, care o urmează peste tot. Îi scriu mesaje de încurajare şi transmit live pe reţelele de socializare prestaţiile artistei.

Inimi cucerite de magia Eurovision

Claudia Sava este fan Ester Peony încă din semifinalele Selecţiei Naţionale. Aşa că tânăra a trait la cote înalte finala, care a trimis-o pe Ester să lupte pentru România pe scena de la Tel Aviv.

După finală, Claudia a urmărit-o pe Ester Peony în toate apariţiile TV şi la toate concertele de promovare. Iar weekendul acesta, tânăra a mers până în Madrid s-o susţină pe Ester în concertul Eurovision PreyParty.

Ca nişte adevăraţi juraţi, fanii Eurovision ştiu totul despre concurenţi, analizează fiecare prestaţie, compară rezultatele şi fac topuri, după care se fac pariuri.

Competiţia muzicală are milioane de fani în toată lumea. Anul trecut, aproape 200 de milioane de oameni au urmărit finala din Lisabona, ceea ce face din Eurovision cel mai mare eveniment muzical live. Iar ediţia de anul acesta este marcată de prezenţa unui star internaţional. Madonna va cânta pe scena din Tel Aviv, ceea ce înseamnă un plus de audienţă.
www.tvrinfo.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus