Stiri de ultima ora

Prins DROGAT la volan, Fulgy, copilul Clejanilor, a fost ARESTAT: Anunțul a fost făcut chiar de tatăl său

Prins DROGAT la volan, Fulgy, copilul Clejanilor, a fost ARESTAT: Anunțul a fost făcut chiar de tatăl său
Cultura
După ce s-au sucit, s-au învârtit, încercând s-o scalde că n-ar fi fost chiar atât de grav ce a făcut fiul lor, ba că Fulgy doar s-ar fi promovat agresiv, nu neapărat că s-a drogat, după modelul Snoop, Clejanii au cedat și au recunoscut.

Băiatul lăutarilor a fost săltat de Poliție în noaptea de duminică, 6 iunie. Iar în comunicatul organelor, era specificat clar că plângerea făcută la adresa lui Dan Manole Constantin Fulgeraș îl avea ca autor pe tatăl său, Ioniță de la Clejani, scrie exquis.ro .

De asemenea, din cauza comportamentului agresiv, fiul Clejanilor a fost transportat ulterior la spitalul Obrejia, pentru consult și îngrijiri de specialitate.

Inițial, Ioniță a negat vehement că și-ar fi turnat fiul. Sau că s-ar afla în custodia organelor, la psihiatrie. Ba chiar a cerut ajutorul statului în problema lui Fulgy.

Însă acum a dat cărțile pe față: ”E băiatul meu, a greșit, dar este victima unor nenorociți! Ce, Alex Velea e sfânt? Nici ăla cu cu studioul nu e sfânt!

Fulgy e 29 de zile la arest! Când va ieși, va avea niște restricții de la mine foarte mari”, a declarat Ioniță de la Clejani, la emisiunea Exclusiv VIP, de la Prima Tv.

După scenariul deja consacrat în cazul Margheritei, Viorica a luat și ea cuvântul, încercând să arunce întreaga vină pe anturajul prost al fiului său.

”Toate prietenele lui Fulgy consumau droguri. Ajunsesem să le caut în geantă”, a spus, nervoasă, Viorica.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus