Stiri de ultima ora

Prezentatorul britanic Ricky Gervais nu a reușit să sporească audiența la ceremonia Globurilor de Aur

Prezentatorul britanic Ricky Gervais nu a reușit să sporească audiența la ceremonia Globurilor de Aur
Cultura
Cea de-a 73-a ediție a Globurilor de Aur, care l-a avut pe actorul britanic Ricky Gervais ca maestru de ceremonii după anterioarele sale prezentări din 2010, 2011 și 2012, a reușit să strângă duminică 18,5 de milioane de spectatori în fața micilor ecrane, cu 4% mai puțin decât la gala anul trecut, a informat firma de consultanță Nielsen.

Este vorba de cea mai scăzută audiență înregistrată de această gală de la precedenta ceremonie prezentată de Gervais, în 2012, care a fost vizionată de 16,8 milioane de telespectatori. Între 2013 și 2015, amfitrioanele alese să prezinte gala au fost Tina Fey și Amy Poehler. La edițiile anterioare cele două actrițe au atras un total de 19,3 de milioane de telespectatori.

Filmul The Revenant , al mexicanului Alejandro González Ińárritu, a triumfat la cea de-a 73-a ediție a Globurilor de Aur cu trei premii (cel mai bun film dramatic, cel mai bun regizor și cel mai bun actor) confirmându-și statul de favorit la nominalizările la premiile Oscar.

În ce privește televiziunea, debutantele Mr. Robot și Mozart in the Jungle au fost încununate cele mai bune seriale de dramă și respectiv comedie în timp ce mexicanul Gael García Bernal și actorul guatemalez Oscar Isaac au fost recompensați ca cei mai bun actori de televiziune.

García Bernal a primit premiul de cel mai bun actor de comedie în serialul Mozart in the Jungle , în timp ce Isaac a fost considerat cel mai bun interpret în miniserialul Show Me a Hero .
www.agerpres.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus