Stiri de ultima ora

Predicţiile criticului de film Irina Margareta Nistor, înainte de decernarea premiilor Oscar

Predicţiile criticului de film Irina Margareta Nistor, înainte de decernarea premiilor Oscar
Cultura
Cea de-a 93-a gală de decernare a premiilor Oscar va avea loc în noaptea de duminică spre luni la Los Angeles. Criticul de film Irina Margareta Nistor spune care sunt predicțiile sale în ceea ce privește premiile din acest an.

Iată ce spune Irina Margareta Nistor despre posibili câştigătorii ai premiilor: „După câte cunosc eu, din păcate tot Nomadland o să câştige şi pe la toate secţiunile o să fie aşa. Mai degrabă un Oscar de documentar pentru că şi Nomadland -ul ăsta e ca un documentar. În egală măsură Antony Hopkins - filmul lui este tot un documentar - ca să vadă ce ar putea să i se întâmple la bătrăneţe”.

Anul acesta a adus multe suprize în cinematografia românească, iar pentru gala Premiilor Oscar românii ţin pumnii strânşi producţiei „Colectiv”. Este prima dată când România este nominalizată nu la una, ci la două categorii.

„Important este că a ajuns acolo, cred că asta contează foarte tare. E ca la Olimpiadă. Important e să poată participa, adică să fie şi România acolo ... Şi încă la două secţiuni. Iar în partea cealaltă, am văzut caracatiţa, ne-a mâncat capul de fiecare dată. Nu e greu nici celălalt film care, după cum tot spun, este coprodus de soţii Obama, deci concurenţa e foarte mare. Dacă nu ar fi fost concurenţa mare, ar fi fost trist”, mai spune Irina Margareta Nistor.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus