Stiri de ultima ora

Platforma Amazon va face un serial cu Jack Reacher

Platforma Amazon va face un serial cu Jack Reacher
Cultura
Platforma Amazon va transforma în serial povestea lui Jack Reacher, personajul devenit celebru pe ecrane în interpretarea lui Tom Cruise, arată Variety, potrivit Mediafax.

Amazon a achiziționat drepturile de a construi un serial în jurul personajului din romanele semnate de Lee Child. În spatele proiectului este creatorul seriei “Scorpion”,Nick Santora, care va scrie, va coordona și va produce viitorul serial.

Romanele din seria “Jack Reacher” s-au vândut până acum în peste 100 de milioane de exemplare. Adaptările pentru ecran, în care Tom Cruise joacă rolul fostului ofițer american din poliția militară au avut încasări totale de aproape 400 de milioane de dolari.

Serialul ar urma să fie realizat în co-productie de Amazon, Skydance Television și Paramount Television. Child este și producător executiv al producției, împreună cu Don Granger și Christopher McQuarrie. David Ellison, Dana Goldberg și Marcy Ross ocupă aceleași poziții pentru Skydance, iar Carolyn Harris supervizează producția din partea studioului.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus