Stiri de ultima ora

Peste 20 de milioane de dolari au fost strânse la gala împotriva SIDA de la Cannes

Peste 20 de milioane de dolari au fost strânse la gala împotriva SIDA de la Cannes
Cultura
Cea de-a 24-a gală împotriva SIDA pe care amfAR (The Foundation for AIDS Research) o organizează anual cu prilejul Festivalului de la Cannes a reușit să strângă joi seară peste 20 de milioane de dolari (aproximativ 17,8 milioane de euro) relatează EFE.

Actori și cântăreți precum Will Smith, Leonardo DiCaprio, Jessica Chastain, Dustin Hoffman, Nicole Kidman, Diana Ross, Uma Thurman, Nicki Minaj sau Eva Longoria au susținut cu prezența lor aceste eveniment desfășurat la Hotel de Cap-Eden-Roc din localitatea vecină Antibe.

Nu au lipsit de la eveniment nici David Beckham, Adrien Brody, Christoph Waltz, Tobey Maguire, Jean Paul Gaultier, Irina Shayk sau Bella Hadid, veniți special pentru această gală sau prezenți pe covorul roșu cu prilejul Festivalului de la Cannes.

Nicole Kidman și Dustin Hoffman au inaugurat gala reamintind că "trebuie să se pună capăt acestei epidemii care a curmat peste 35 de milioane de vieți".

La licitație a participat și David Beckham care a propus celui mai bun ofertat să joace un meci de fotbal alături de el și alți zece prieteni, în timp ce Will Smith și Chastain au scos la vânzare o colecția de poze cu vedete clasice de la Hollywood precum Rita Hayworth, Bette Davis, Joan Crawford sau Katharine Hepburn.

În timp ce fosta redactor șef a revistei Vogue Paris a strâns peste 3 milioane de dolari (2,6 milioane de euro) din vânzarea de creații semnate de Alexander McQueen, Balmain, Chanel, Dior, Elie Saab, Fendi, Giambattista Valli, Givenchy, Gucci, Lanvin, Marc Jacobs sau Louis Vuitton.

O călătorie de cinci zile cu exploratorul Johan Ernst Nilson pentru a-l cunoaște pe Dalai Lama în Himalaya, sau un sejur de 7 zile pentru un grup de 60 de persoane în resortul Finolhu din Maldivas s-au numărat de asemenea printre oferte.

Gala amfAR este unul din momentele cele mai așteptate ale festivalului iar organizatorii săi au reamintit că de la debutul său, în 1993, au ajutat la strângerea pentru fundație alături de evenimente similare peste 200 de milioane de dolari (aproximativ 178,2 milioane de euro).
www.agerpres.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus