Stiri de ultima ora

Pe 31 iulie, la Teatrul de Vară Mihai Eminescu din Bucureşti, concert Trooper

Pe 31 iulie, la Teatrul de Vară   Mihai Eminescu   din Bucureşti, concert Trooper
Cultura
Potrivit unui comunicat al trupei, piesa este o colaborare între Trooper şi tenorul Alin Stoica de la Opera Naţională Bucureşti.

"Ştim că multă lume şi-a dorit să fie alături de noi la Trooper25 . Din cauza normelor aflate în vigoare, am putut scoate la vânzare un număr limitat de bilete. Primim zilnic semnale din partea celor care nu au reuşit să prindă un bilet. Prin urmare, ne-am gândit să cântăm din nou la Bucureşti. Se va întâmpla în 31 iulie, la Teatrul de Vară Mihai Eminescu . Am văzut cât de mult apreciaţi noua noastră piesă. Vă mulţumim! Sper să ne revedem cu cât mai mulţi dintre voi", spune liderul trupei, Alin Coiotu Dincă.

Concertul aniversar "Trooper25" a avut loc sâmbătă, 12 iunie, la Arenele Romane din Capitală

Biletele pentru noul concert pot fi achiziţionate pe iabilet.ro sau din magazinele partenere. Pentru a respecta legea în vigoare, numărul biletelor este limitat, precizează organizatorii.

În cei 25 de ani de activitate, Trooper a lansat nouă albume de studio, a cântat pentru mai mult de 700.000 de oameni, în peste 850 de concerte, şi a urcat pe scenă alături de Iron Maiden, Scorpions, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus