Stiri de ultima ora

OSCAR 2016 Steve Carell și Julianne Moore, printre prezentatorii galei

OSCAR 2016 Steve Carell și Julianne Moore, printre prezentatorii galei
Cultura
Actorii Steve Carell și Julianne Moore fac parte din lista prezentatorilor care vor participa la viitoarea gală a Premiilor Oscar, a informat luni Academia de la Hollywood, citată de EFE.

Alături de Carell și Moore pe listă mai figurează Priyanka Chopra, Quincy Jones, Byung-hun Lee, Jared Leto, Olivia Munn, Margot Robbie, Jason Segel, Andy Serkis, J.K. Simmons, Kerry Washington și Reese Witherspoon.

Este a doua tranșă de prezentatori publicată de Academie, care se alătură celebrităților deja anunțate, printre care Benicio del Toro, Whoopi Goldberg, Tina Fey, Ryan Gosling, Kevin Hart, Charlize Theron, Jacob Tremblay, Lady Gaga, Sam Smith, The Weeknd și Pharrel Williams.

Cea de-a 88-a gală a Premiilor Oscar va avea loc la 28 februarie la Los Angeles și îl va avea ca maestru de ceremonii pe actorul de comedie Chris Rock.

Actuala ediție este precedată de o amplă polemică față de neincluderea actorilor de culoare printre cei nominalizați, fapt ce a motivat amenințarea cu boicot din partea acestei comunități precum și anunțarea de către Academie a unor măsuri privind extinderea diversității la Oscar.

Filmul The Revenant , al regizorului mexican Alejandro González Ińárritu, pornește ca favorit cu 12 nominalizări la Oscar, urmat de Mad Max: Fury Road cu zece și The Martian cu șapte nominalizări.
www.agerpres.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus