Stiri de ultima ora

Orban îi va înfuria pe progresiști! Mesaj de mulțumire pentru Patriarhul Daniel și Biserica Ortodoxă: Lupta contra pandemiei ar fi fost mult mai grea

Orban îi va înfuria pe progresiști! Mesaj de mulțumire pentru Patriarhul Daniel și Biserica Ortodoxă:  Lupta contra pandemiei ar fi fost mult mai grea
Cultura
Ludovic Orban sfidează trendul european în privința unor chesiuni tot mai comentate în spațiul public românesc. Vorbim despre teme precum familia, drepturile LGBT sau rolul bisericii în societate. Liderul PNL a vorbit zilele trecute despre rolul tradițiilor: „Trebuie să fim ancorați în istoria noastră, în menținerea identității și personalității poporului român. Trebuie să fim un partid puternic legat de biserică.” Astăzi, , Ludovic Orban a mai transmis un mesaj de solidaritate cu Biserica Ortodoxă Română și a reiterat rolul esențial al acesteia în societate.

„I-am transmis astăzi Preafericirii Sale, Părintele Patriarh Daniel, la împlinirea celor șapte decenii de viață binecuvântată, urările și gândurile mele bune, din partea membrilor Camerei Deputaților și a Partidului Național Liberal.

Trecem prin vremuri grele, în care românii au nevoie de sprijinul spiritual, de înțelepciunea și de exemplul de stăruință în credință al Întâistătătorului Bisericii noastre strămoșești.

I-am mulțumit Părintelui Patriarh Daniel pentru sprijinul înțelept și generos pe care l-am simțit în anul care a trecut, ca prim-ministru, din partea Bisericii Ortodoxe Române și din partea sa personal.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus