Stiri de ultima ora

Maluma, Sam Smith și Doja Cat, printre artiştii care vor cânta la gala MTV Europe Music Awards

Maluma, Sam Smith și Doja Cat, printre artiştii care vor cânta la gala MTV Europe Music Awards
Cultura
MTV Europe, care decernează în fiecare an premiile Europe Music Awards (EMAs), a anunţat joi primele recitaluri ale viitoarei gale, care îi include printre alţii pe cântăreţii Maluma şi Sam Smith, relatează EFE.

În aşteptarea anunţului celorlalte nume de artişti care vor cânta live, merită semnalată prezenţa cântăreţului latino Maluma, care a lansat recent albumul "Papi Juancho" şi care este nominalizat la trei premii MTV EMAs, inclusiv la trofeul pentru cel mai bun artist latino.

Pe 30 octombrie este aşteptată lansarea noului album al cântăreţului britanic Sam Smith, "Love Goes", la un an după ce starul britanic a lansat mai multe single-uri incluse pe acest album. El va participa la ceremonie şi în calitate de nominalizat, având în vedere că aspiră la premiul pentru cea mai bună colaborare.

La rândul lor, atât Doja Cat cât şi YUNGBLUD vor avea ocazia să revalideze pe scenă aşteptările fanilor, deoarece ambii sunt candidaţi la premiile pentru cel mai bun artist revelaţie şi "best push"(artist emergent).

MTV EMAs sunt organizate în fiecare an într-o ţară diferită, gazda celor mai multe gale fiind Marea Britanie. Ceremonia include recitaluri ale unor artişti de marcă, iar premiile sunt prezentate de vedete internaţionale.

Prima gală a avut loc în 1994 în faţa porţii Brandenburg din Berlin, în Germania, la cinci ani după căderea Zidului Berlinului. La ceremonia din 24 noiembrie au cântat artişti şi trupe ca Aerosmith, Bjork, Roxette, Take That şi George Michael, care a interpretat hitul "Jesus to a Child" înconjurat de top-modele. Printre prezentatori s-au numărat Jean Paul Gaultier, Pamela Anderson şi Helena Christensen.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus