Stiri de ultima ora

„Lampio şi grăuntele de lumină“, în premieră la Teatrul Stela Popescu

„Lampio şi grăuntele de lumină“, în premieră la Teatrul Stela Popescu
Cultura
Spectacolul „Lampio şi grăuntele de lumină“ este o poveste delicată şi plină de sensibilitate, o istorie originală, adaptată şi dramatizată pentru copii, în regia lui Tony Adam, dramatizată de Victoria Pătraşcu şi cu o scenografie semnată de Cristian Marin. Premiera spectacolului, pus în scenă la Teatrul Stela Popescu, va avea loc pe 16 octombrie, de la ora 19.00, la Sala Mica a Palatului Naţional al Copiilor.

După premiera de pe 16 octombrie,  de la ora 19.00, de la sala mică a Palatului Naţional al Copiilor, următoarele reprezentaţii ale spectacolului „Lampio şi grăuntele de lumină“ vor avea loc pe 17, 23 şi 24 octombrie, la ora 10.00, pe 10 noiembrie, de la ora 10,00  şi pe 11 noiembrie, de la ora 11.00.

„Lampio şi grăuntele de lumină“, în regia lui Tony Adam, dramatizare de Victoria Părraşcu şi cu o scenografie semnată de Cristian Marin, este noua premieră prezentată în această toamnă de Primăria Municipiului Bucuresti prin intermediul Teatrului Muzical „Stela Popescu”.  Îşi dă concursul corpul de balet al Teatrului Stela Popescu, coordonat pentru acest proiect de cunoscutul coregraf  Ioana Macarie. Avanpremiera va avea loc pe 9 si 10 octombrie la ora 10, iar premiera pe 16 octombrie la ora 19, la sala mică a Palatului Naţional al Copiilor. Următoarele reprezentaţii vor avea loc pe 17, 23 şi 24 octombrie, la ora 10,00, pe 10 noiembrie, ora 10,00  şi pe 11 noiembrie, ora 11,00.

Lampio este un licurici care şi-a pierdut lumina. Nu ştie unde şi când, dar este convins că trebuie să o găseasca. Altfel, ce ar mai fi un licurici pe Pământ fără lumina? Şi uite aşa apar miracole, magie, prieteni, provocări , iar căutările micului nostru personaj nu se opresc până nu îşi descoperă menirea în viaţă, pentru că el asta caută, de fapt.  Micul Lampio este erou într-o poveste terapeutică despre curaj, determinare, talent şi descoperirea propriei valori. Este un spectacol care trebuie văzut cu sufletul, locul în care oamenii trăiesc cele mai mari transformări. Alături de Lampio veţi cunoaşte şi alţi licurici, dar şi pe monstrul deznădejdii şi pe uimitoarea Hope, pasărea speranţei. Esenţiale sunt, însă, lecţiile de viaţă pe care fermecătorul  nostru prieten, Lampio, trebuie să le înveţe ca să ajungă în Cetatea Viselor, locul unde poate afla care îi este menirea. Lampio şi grăuntele de lumină inspiră, înalţă şi schimbă.  Copiii îşi vor găsi un nou supererou care reuşeşte să-şi atingă scopul prin cunoştere şi perseverenţă. Lampio este în fiecare dintre noi şi oglindeşte căutările noastre, ale tuturor. Iar deviza sub care se petrec toate acestea este : „Poţi străluci doar atunci când faci ceea ce îţi place cu adevărat!”
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus