Stiri de ultima ora

"La La Land", Casey Affleck și Natalie Portman, pricipalii laureați ai Critics Choice Awards

La La Land, Casey Affleck și Natalie Portman, pricipalii laureați ai Critics  Choice Awards
Cultura
"La La Land", un musical despre relația dintre doi artiști care încearcă să facă carieră, a câștigat duminică cele mai importante premii la Critics Choice Awards, printre care cele pentru cel mai bun film și cel mai bun regizor, relatează luni Reuters.

Filmul a câștigat în opt dintre cele 11 categorii la care a fost nominalizat, consolidându-și un statut de favorit timpuriu în sezonul premiilor de la Hollywood.

Casey Affleck a câștigat premiul pentru cel mai bun actor pentru rolul de tutore fără voie al unui nepot de 16 ani din "Manchester by the Sea", în timp ce distincția pentru cel mai bun rol feminin i-a fost acordată lui Natalie Portman, pentru modul în care a portretizat-o pe fosta primă doamnă Jacqueline Kennedy în "Jackie", un film care amestecă fapte reale și de ficțiune în descrierea săptămânilor de după asasinarea președintelui John F. Kennedy în 1963.

Viola Davis, care a jucat în adaptarea pentru marele ecran a piesei lui August Wilson "Fences", a câștigat premiul pentru cea mai bună actriță în rol secundar, în timp ce Mahershala Ali a obținut distincția similară masculină pentru modul în care i-a dat viață unui traficant de droguri în drama "Moonlight".

La categoria Cel mai bun film de televiziune sau miniserie de televiziune premiul a fost obținut de producția "The People v. O.J. Simpson: American Crime Story".

Câștigătorii Critics Choice Awards sunt aleși de peste 300 de membri ai Broadcast Film Critics Association (BFCA).
www.agerpres.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus