Stiri de ultima ora

Kendrick Lamar, marele câștigător la MTV Video Music Awards

Kendrick Lamar, marele câștigător la MTV Video Music Awards
Cultura
În ciuda speculațiilor din ultimele zile, Swift nu a fost prezentă la show deși a câștigat singura categorie la care a fost nominalizată, cea mai bună colaborare, pentru "I Don t Wanna Live Forever" cu Zayn Malik.

Gazda VMA a fost vechea rivală a lui Swift, Katy Perry, care și-a făcut apariția din tavan îmbrăcată într-un costum spațial și a încheiat show-ul, după trei ore, interpretând single-ul "Swish Swish" cu Nicki Minaj.

Pink, câștigătoarea premiului Vanguard Award 2017, a ținut un discurs mișcător despre frumusețe și acceptare, dedicat fetei sale în vârstă de 6 ani, Willow, care s-a aflat în sală. "Draga mea, noi nu ne schimbăm", a spus cântăreața. "Noi luăm nisipul și carapacea și facem o perlă și ajutăm alți oameni să se schimbe astfel încât să poată vedea alte feluri de frumusețe", a adăugat ea.

Șase soldați transsexuali, bărbați și femei, au pășit pe covorul roșu al VMA, iar un grup de supraviețuitori ale unor tentative de sinucidere au stat în picioare pe scenă, tăcuți, pe durata interpretării melodiei "1-800 273-8255", numărul pentru Linia Națională pentru Prevenirea Sinuciderilor.
www.agerpres.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus