Stiri de ultima ora

Jason Momoa şi Peter Dinklage se reunesc pentru un film cu vampiri: Au jucat în hitul HBO Game Of Thrones

Jason Momoa şi Peter Dinklage se reunesc pentru un film cu vampiri: Au jucat în hitul HBO  Game Of Thrones
Cultura
Jason Momoa şi Peter Dinklage se reunesc pentru un film cu vampiri. Momoa şi Dinklage au jucat în hitul HBO „Game Of Thrones". Deşi colegi de distribuţie, cei doi nu au avut nicio scenă comună, anunță MEDIAFAX.

Cunoscuți din serialul hit „Urzeala Tronurilor", unde au fost sursele de influenţă ale mamei dragonilor, Peter Dinklage şi Jason Momoa se reunesc pentru un film cu vampiri, „Good Bad & Undead", care va fi regizat de Max Barbakow.

Dinklage va fi Van Helsing, ultimul dintr-o linie de vânători de vampiri. El face echipă inedită cu Momoa, un nemort care a jurat să nu mai ucidă.

Împreună pun la cale o înşelătorie, în care Van Helsing se face că îl învinge pe vampir contra unei sume de bani. Totul se schimbă când pe capul vampirului este pusă o recompensă.

Intenţia producătorilor este o combinaţie între „Cursa de la miezul nopţii", filmul în care a jucat Al Pacino, şi „Dracula" lui Bram Stoker, potrivit Deadline.

Deşi au fost colegi de distribuţie, Dinklage şi Momoa nu au apărut împreună în nicio scenă din „Urzeala Tronurilor", personajele lor, Tyrion Lannister, respectiv Khal Drogo, fiind din regate diferite.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus