Stiri de ultima ora

Horia Mihail va relua turneul Pianul călător pe 24 iunie şi va susţine concerte în aer liber în mai multe oraşe din ţară

Horia Mihail va relua turneul  Pianul călător  pe 24 iunie şi va susţine concerte în aer liber în mai multe oraşe din ţară
Cultura
Horia Mihail va relua turneul „Pianul călător” pe 24 iunie şi va susţine concerte în aer liber în mai multe oraşe din ţară, se arată într-un comunicat remis News.ro.

Aceasta va fi a zecea ediţie a turneului iniţiat de pianist pornind de la exemplul dat de Franz Liszt.

Horia Mihail va prezenta un repertoriu prin care va marca 250 de ani de la naşterea compozitorului Ludwig van Beethoven.

Concertele vor avea loc între 24 iunie şi 5 iulie, în aer liber, în mai multe oraşe din ţară.

Începând din 2011, Horia Mihail a vizitat zeci de oraşe din ţară însoţit de pianul călător sau cântând pe pianele din oraşele în care a ajuns. Acum, pianele călătoare puse la dispoziţie de Radio România sunt încredinţate comunităţilor din Tulcea, Caracal, Deva, Alba Iulia şi Roman.

„Pianul călător a reprezentat practic o reinventare a mea din punct de vedere profesional şi nu numai. A fost în primul rând o provocare pe care am acceptat-o şi care s-a dezvoltat în timp într-un fel de a fi din punct de vedere profesional. Mai mult decât atât, Pianul călător a devenit un brand, apreciat de tot mai mulţi oameni, lucru care m-a făcut să îmi dau seama că ceea ce facem este bine”, a transmis Horia Mihail.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus