Stiri de ultima ora

Final Frontier - târg de carte SF & Fantasy, în week-end, la Connect Hub

Final Frontier - târg de carte SF & Fantasy, în week-end, la Connect Hub
Cultura
Cea de a cincea ediție a târgului de carte SF & Fantasy Final Frontier își deschide porțile, în week-end, între orele 11,00 și 19,00, la Connect Hub din București.

Iubitorii fantasy pot cumpăra cu până la 50% reducere noi volume SF & Fantasy aduse de edituri precum Nemira, Art — Paladin, Tritonic, Millennium Books, Crux, RAO, Hecate sau pot alege varianta în limba engleză a unor romane abia lansate, de la Books Express.

"Noutatea acestei ediții o constituie atelierele târgului unde se poate învăța limba elfă, cum să creezi benzi desenate, să pui bazele unui personaj anime sau să scrii o povestire SF, iar Club Star Wars România te provoacă sâmbătă, de la ora 14,00, la Star Wars Trial, unde poți dovedi că ești cel mai bun, treci de cele patru praguri și poți câștiga un Holocron Jedi, realizat cu ajutorul HProps și oferit de CSWR", precizează comunicatul.

Programul de evenimente din acest an oferă ocazia întâlnirii cu scriitori îndrăgiți precum Marian Coman, Michael Haulică, Marian Truță, Dănuț Ungureanu, Ioana Vișan, Oliviu Crâznic, Florin Pîtea, în timp ce artistul Octav Ungureanu va fi prezent cu o expoziție de ilustrații la Final Frontier.

Totodată, Societatea Tolkien din România îi invită pe iubitorii lumii Pământului de Mijloc să ia parte la un concurs de Fan Art cu premii surpriză, iar Game Art, Nyx Art și WizzArt Room pregătesc tricouri și alte accesorii pictate în stilul SF, se mai arată în comunicat.
www.agerpres.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus