Stiri de ultima ora

Filmul "Shape of Water" domină nominalizările la Globurile de Aur 2018

Filmul Shape of Water domină nominalizările la Globurile de Aur 2018
Cultura
Filmul "Shape of Water", regizat de Guillermo del Toro, domină nominalizările la ediția din 2018 a Globurilor de Aur, cu nu mai puțin de șapte nominalizări, relatează AFP.

La categoria cel mai bun film de dramă au fost nominalizate filmele "Call Me By Your Name", "Dunkirk", "The Post", "Shape of Water", "Three Billboards Outside Ebbing, Missouri".

În ceea ce privește categoria cea mai bună comedie sau musical au fost nominalizate peliculele "The Disaster Artist", "Get Out", "The Greatest Showman", "I, Tonya" și "Lady Bird".

Printre primele nominalizări anunțate de actorii Alfre Woodard, Garrett Hedlund, Kristen Bell și Sharon Stone, în cadrul unei ceremonii desfășurate la Beverly Hills, Robert De Niro a fost nominalizat pentru rol principal masculin într-un film tv sau miniserial pentru apariția sa în pelicula "The Wizard of Lies".

El concurează la această categorie cu Jude Law, pentru rolul din miniserialul "The Young Pope", Kyle MacLachlan ("Twin Peaks"), Ewan McGregor ("Fargo") și Geoffrey Rush ("Genius").

La categoria similară feminină, Jessica Biel este nominalizată pentru rolul din "The Sinner", Nicole Kidman și Reese Witherspoon pentru rolurile din "Big Little Lies", în timp ce Jessica Lange și Susan Sarandon sunt nominalizate pentru rolurile din "Feud: Bette and Joan".

La categorie filme de animație concurează "Baby Boss", "The Breadwinner", "Coco", "Ferdinand" și "Loving Vincent".

Globurile de Aur, care vor fi decernate la 7 ianuarie, se află printre cele mai râvnite premii ale cinema-ului american și reprezintă un indiciu privind filmele care au cele mai mari șanse la Oscaruri în luna februarie.
www.agerpres.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus