Stiri de ultima ora

Filme nonconformiste şi videoclipuri muzicale animate, în trei dintre cele mai populare secţiuni ale Animest

Filme nonconformiste şi videoclipuri muzicale animate, în trei dintre cele mai populare secţiuni ale Animest
Cultura
Trei dintre cele mai populare secţiuni din programul Festivalului Internaţional de Film de Animaţie Animest revin într-o nouă versiune, potrivit news.ro.

Trippy, Creepy şi Animusic Night vor surprinde publicul cu filme nonconformiste cu efecte-surpriză. Programul evenimentelor difuzate online, prin intermediul platformei de streaming a festivalului, şi biletele de acces la cinematograful virtual, sunt disponibile pe www.animest.ro.

Cele mai recente cărţi ilustrate de el sunt volumele de versuri scrise de poeţii contemporani Carmen Tiderle şi Iv Cel Naiv. Alături de el, din juriul ediţiei va face parte artista şi producătoarea Ana Coman.

Ei vor desemna câştigătorul împreună cu muzicianul şi artistul multidisciplinar Adrian Cârciova, cunoscut în lumeaartei vizuale, dar şi a muzicii. Biletele sunt disponibile pe: https://online.animest.ro/screeners/373

Iubitorii de horror-uri originale vor acea parte de o surpriză vineri, pe 13 noiembrie, începând cu miezul nopţii. Pentru a 12-a ediţie consecutiv, Creepy Animation Night îi provoacă pe cinefili la o întâlnire înspăimântătoare cu cele mai bizare creaturi animate, în cele mai noi scurtmetraje ale genului, într-o proiecţie online. Biletele la experienţa creepy de până acum pot fi achiziţionate în avans de pe: https://online.animest.ro/screeners/371

Nelipsit de la întâlnirile cu fanii Trippy Animation Night, curatorul Michael Helmerhorst, gazda evenimentului, va prezenta şi la această ediţie poveştile psihedelice şi avangardiste construite în jurul unor personaje şi lucruri cu mişcări ciudate, ritmuri stranii şi dinamism ieşit din tipare. Un amestec straniu de fragmente care i-au atras atenţia artistului olandez şi o colecţie de bijuterii hipnotizante redescoperite în arhivele secrete din Amsterdam vor oferi spectatorilor care nu se feresc să iasă din zona de confort 105 minute de nebunie garantată - sâmbătă noaptea, pe 14 noiembrie, începând cu miezul nopţii. Biletele pot fi achiziţionate în avans de pe https://online.animest.ro/screeners/376.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus