Stiri de ultima ora

Expoziție de artă modernă „Tăcerea Cuvintelor”, la Muzeul Național al Unirii Alba Iulia

Expoziție de artă modernă „Tăcerea Cuvintelor”, la Muzeul Național al Unirii Alba Iulia
Cultura
Joi, la Muzeul Național al Unirii Alba Iulia a fost vernisată expoziția de artă modernă Tăcerea cuvintelor , autor Klara Pădurean, anunță romania-actualitati.ro .

Cuvintele sunt cele care ne călăuzesc prin viață, se cuibăresc în sufletul nostru și, câteodată, rămân acolo pentru veșnicie. Apoi urmează tăcerea…care alină sau rănește. Și când cuvintele au tăcut, vorbesc culorile. Despre emoții, trăiri, sentimente. Nu mai e nevoie de cuvinte. Cuvintele tac, culorile vorbesc. Expoziția este un îndemn la liniște și introspecție, jocul culorilor antrenând privitorul în lumea fantastică a imaginarului. A prezentat Gabriel Rustoiu, director general-manager Muzeul Naţional al Unirii Alba Iulia şi Maria Carmen Ştefănescu, secretar general Asociația Localităților și Zonelor Istorice și de Artă din România.

Evenimentul a fost organizat de Consiliul Județean Alba, Asociația Localităților și Zonelor Istorice și de Artă din România, Muzeul Național al Unirii Alba Iulia și Direcția Județeană pentru Cultură Mureș.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus