Stiri de ultima ora

EXCLUSIV VIDEO Florin Piersic: „Sufletul meu vrea să îi trimit de pe o scenă o vorbă bună Tatianei, să ştie că toată viaţa mea o să mă gândesc la ea”

EXCLUSIV VIDEO Florin Piersic: „Sufletul meu vrea să îi trimit de pe o scenă o vorbă bună Tatianei, să ştie că toată viaţa mea o să mă gândesc la ea”
Cultura
La sfârşitul spectacolului „Străini în noapte”, care a avut o reprezentaţie la Sala Studio a Teatrului Naţional din Bucureşti, la doar câteva zile după ce fosta sa soţie, Tatiana Iekel, a trecut în nefiinţă, actorul Florin Piersic a întrerupt aplauzele publicului pentru a spune câteva cuvinte în memoria artistei.

Chiar dacă pe parcursul spectacolului a fost jovial şi chiar a glumit la aplauze cu cei aproape 500 de spectatori, la final Florin Piersic a ţinut să se adreseze celor prezenţi, gâtuit de emoţie şi cu lacrimi în ochi.

„Astăzi am jucat şi am vrut să mă desfăşor, am fost nevoit să mă desfăşor, dar îmi lipseşte foarte tare cea care a fost şi este mama băiatului meu, Florin junior, care acum câteva zile a plecat într-o stea. E vorba de o artistă excepţională, e vorba de Tatiana Iekel, care ne-a părăsit şi m-a părăsit. Mă gândesc cu drag la ea, cu foarte mult drag, îi sărut mâna. Cât de bine m-am înţeles cu ea, în ciuda faptului că ne-am despărţit, dar de fapt noi nu ne-am despărţit niciodată! Sufletul meu vrea să îi trimit de pe o scenă, dintr-o sală de teatru, o vorbă bună Tatianei care a plecat, să ştie că toată viaţa mea, cât o să mai fiu, nu doar pe scenă, oriunde, o să mă gândesc la ea”, a spus Florin Piersic pe scenă.

Aplaudat minute în şir, alături de partenera sa de scenă, Medeea Marinescu, actorul le-a mulţumit celor prezenţi şi s-a retras la cabină fără să mai facă declaraţii.

Vă reamintim că Tatiana Iekel, actriţă a Teatrului Mic din Bucureşti, pe scena căruia a jucat întreaga viaţă, a murit  la vârsta de 84 de ani, fiind înmormântată sâmbătă. Tatiana Iekel a fost soţia lui Florin Piersic şi mama actorului Florin Piersic jr. A realizat roluri memorabile, deopotrivă în teatru şi film, dar şi imaginea unui om frumos şi discret până în ultima zi a vieţii sale. Recent, Tatiana Iekel a interpretat-o pe Evelina în filmul „Sieranevada“ (2016), regizat de Cristi Puiu, rol pentru care a primit o nominalizare în acest an la Premiile Gopo la categoria Cea mai bună actriţă în rol secundar.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus