Stiri de ultima ora

Doliu în showbiz-ul românesc: A murit impresarul vedetelor

Doliu în showbiz-ul românesc: A murit  impresarul vedetelor
Cultura
Lucian Ionescu, celebru în showbizul românesc și cunoscut drept „impresarul vedetelor”, a murit după ce s-a infectat cu coronavirus. Acesta era internat în stare gravă la spital. Fiul său a fost cel care a făcut tragicul anunț, potrivit click.ro .

Lucian Ionescu a murit, la 63 de ani. Acesta se afla internat în stare gravă la Spitalul Clinic Dr. I. Cantacuzino , din București, după ce fusese infectat cu COVID-19.

Fiul său a fost cel care a dat vestea, în mediul online, chiar de pe contul oficial ce i-a aparținut tatălui său. „Bună ziua și sărbători fericite. Acesta nu este Lucian ci este fiul sau. Aș vrea să va spun că tatăl meu Lucian a murit. Era un om foarte sfânt și cu siguranță a ajuns la Dumnezeu Cel Mare și Sfânt. Aș vrea să va rog să va rugați pentru sufletul său dacă se poate. Din nou sărbători fericite și o zi bună”, a fost mesajul acestuia.

Impresarul se afla în categoria celor vulnerabili la COVID-19 din cauza diabetului și a greutății sale în exces. Acesta era internat la Cantacuzino, intubat. Şi soţia acestuia, Janine, e internată la Spitalul Victor Babeş. Lucian Ionescu a fost impresarul mai multor vedete din România, printre care Elena Cârstea, Andreea Bălan, Andra sau trupele Candy şi Krypton.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus