Stiri de ultima ora

DJ-ul francez Bob Sinclar va susţine un concert excepțional pe Arcul de Triumf din Paris

DJ-ul francez Bob Sinclar va susţine un concert excepțional pe Arcul de Triumf din Paris
Cultura
DJ-ul francez Bob Sinclar va susţine luni, de pe Arcul de Triumf din Paris, un concert excepţional, organizat cu scopul de a strânge fonduri pentru a sprijini lupta împotriva noului coronavirus, au anunţat miercuri organizatorii evenimentului prin intermediul unui mesaj publicat pe reţelele de socializare, informează AFP.

Pentru a evita orice adunare publică, organizatorii au precizat că acest show, produs în colaborare cu Centrul pentru monumentele naţionale franceze, "este interzis pentru public" şi că "nici sunetul, nici luminile sale nu vor fi perceptibile din Place de l Etoile", situată în proximitatea Arcului de Triumf din capitala Franţei.

Proiectul doreşte să strângă fonduri ce vor fi donate integral pentru organizaţia Medicins Sans Frontieres, Fondation de France şi fondul One-O-One, care s-au implicat în lupta împotriva maladiei respiratorii COVID-19.

DJ de renume mondial, Bob Sinclar distribuie mixaje muzicale pe contul său de Instagram, urmărit de peste 660.000 de admiratori, de când starea de urgenţă a fost decretată în Franţa pe 17 martie.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus