Stiri de ultima ora

Disney va produce o serie televizată derivată din pelicula Black Panther

Disney va produce o serie televizată derivată din pelicula  Black Panther
Cultura
"Black Panther", avându-l în rolul principal pe regretatul Chadwick Boseman, a sedus deopotrivă criticii şi publicul în 2018, obţinând venituri de peste 1 miliard de dolari şi devenind primul lungmetraj cu super-eroi care a concurat la Oscaruri la categoria "cel mai bun film".

Filmul, având regia şi scenariul semnate de Ryan Coogler - care pregăteşte şi un sequel - "Black Panther 2", anunţată pentru anul viitor - a fost considerat un moment de referinţă pentru reprezentarea actorilor de culoare la Hollywood.

"Ryan Coogler este un povestitor unic, a cărui viziune şi audienţă l-au făcut unul dintre cei mai proeminenţi cineaşti din generaţia sa", a declarat Bob Iger, preşedintele executiv al Disney, cea mai importantă companie de divertisment la nivel mondial.

"Cu Black Panther , Ryan a creat o poveste inovatoare şi personaje legendare (...) Suntem încântaţi să putem consolida relaţia noastră şi aşteptăm cu nerăbdare să spunem mai multe poveşti grozave cu Ryan şi echipa sa", a continuat el.

Compania lui Ryan Coogler, Proximity, va realiza o "gamă largă" de proiecte pentru Disney + şi pentru alte filiale ale grupului.

Seria televizată, al cărei titlu nu este încă cunoscut, este doar una dintre numeroasele creaţii anunţate de Disney pentru a extinde succesul universului său Marvel pe micul ecran.

În decembrie anul trecut, în cadrul unei prezentări destinate investitorilor, grupul anunţase mai multe serii Marvel care vor ajunge pe Disney + "în următorii câţiva ani". Printre acestea se numără "Secret Invasion" cu Samuel L. Jackson în rolul lui Nick Fury, "Ironheart" cu Dominique Thorne, interpretând o tânără emulă a lui Iron Man, şi cu Don Cheadle, ca War Machine în "Armor Wars".

Chadwick Boseman, care a murit anul trecut de cancer de colon, nu va fi înlocuit de un alt actor pentru continuarea filmului "Black Panther", aşteptată în 2022.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus