Stiri de ultima ora

Discovery Channel lansează primul show de supravieţuire filmat cu tehnologia 4K

Discovery Channel lansează primul show de supravieţuire filmat cu tehnologia 4K
Cultura
Discovery Channel lansează o nouă emisiune, "Ed Stafford: Cine scapă primul" - primul show de supravieţuire filmat cu tehnologia 4K, din 28 ianuarie, de la ora 21.00, scrie news.ro.

Renumitul explorator va intra într-o cursă a supravieţuirii în cele mai ostile zone de pe Terra, alături de unii dintre cei mai buni specialişti în supravieţuire din lume.

Cu ajutorul dronelor cu senzor termic şi al camerelor cu infraroşu, tehnologia 4K va transpune telespectatorii direct în mijlocul acţiunii, umăr la umăr cu Ed Stafford într-o cursă brutală, dar captivantă pentru supravieţuire.

Alături de Ed Stafford îşi vor testa abilităţile de supravieţuire "greii" categoriei mondiale de supravieţuire - foşti puşcaşi marini din Marea Britanie, membri ai trupelor speciale din Coreea de Sud, atleţi de rezistenţă şi instructori specialişti în tehnici de supravieţuire.

De asemenea, pe parcursul fiecărui episod, tehnicile şi activităţile concurenţilor vor fi analizate de expertul în supravieţuire şi fostul miliar de război Andrew "Woody" Wood.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus