Stiri de ultima ora

Dana Grecu revine în televiziune: Colegilor le mulțumesc pentru încredere și pentru puterea argumentelor cu care m-au determinat să iau decizia

Dana Grecu revine în televiziune:  Colegilor le mulțumesc pentru încredere și pentru puterea argumentelor cu care m-au determinat să iau decizia
Cultura
Fosta jurnalistă de la Antena3, colegă de emisiune cu Radu Tudor pentru mulți ani, Dana Chera, fostă Grecu, a anunțat că revine în televiziune. Este vorba despre postul de televiziune Medika TV, unde jurnalista urmează să realizeze o emisiune cu tematică medicală, intitulată Medika Special.

„Dragii mei, acum ceva vreme v-am promis c-o să vă țin la curent în legătură cu proiectul din media pe care am să-l urmez! A venit timpul! Din septembrie, ne vedem la Medika tv. Medika este un post dedicat cu precădere informațiilor din domeniile medical și educație , deci ale celor care țin de sănătatea noastră, ca indivizi și ca nație.

Pentru mine este o provocare. Mare de tot. Cred că e timpul să se audă și să se vadă la tv ,ca invitați în emisiuni, oamenii care au o meserie, elitele, specialiștii. În fond, țara asta a rămas în picioare datorită lor. Numai datorită lor. Sper ca experiența celor 16 ani de presă să mă ajute să intru din nou în casele dvs.

Să ne facem un obicei din a ne întâlni. Să schimbăm impresii. Să aflăm impreună vești care să ne umple sufletul de speranță.

N-am să folosesc cuvinte mari, n-am să promit lucruri care nu țin de mine. Pot să vă spun cu toată sinceritatea că întrebările mele, ca ziarist, vor fi întrebările dvs.

Revin cu detalii și vă mulțumesc că suntem împreună! Pentru mine, așa cum știți deja, contați!

Colegilor de la Medika le mulțumesc pentru încredere și pentru puterea argumentelor cu care m-au determinat să iau decizia”, a precizat Dana Chera pe blogul său.

Anunțul a fost făcut și de postul de televiziune, care a alăturat comuncatului de presă și o fotografie cu jurnalista.

A plecat de la Antena3

Dana Chera a intrat în concediu de maternitate în aprilie 2018, fiind înlocuită la emisiunea pe care o prezenta, „Adevăruri ascunse“, de Cătălina Porumbel. În iulie 2018, ea a născut al treilea copil, o fetiţă. Anterior, ea anunţase că a divorţat, după 20 de ani, de omul de afaceri Bogdan Grecu, alături de care are doi copii, David (16 ani) şi Mihaela (13 ani). La scurt timp s-a şi căsătorit cu un medic stomatolog din Piteşti.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus