Stiri de ultima ora

Concursul Doodle 4 Google s-a terminat. Desenul câştigător va reprezenta logo-ul de ţară

Concursul Doodle 4 Google s-a terminat. Desenul câştigător va reprezenta logo-ul de ţară
Cultura
Joi, Google România va anunţa câstigătorii concursului Doodle 4 Google. Sunt 30 de finalişti, iar concurenţă este strânsă. Voturile au venit cu zecile de mii din toata ţara.

Şi selecţia semifinaliştilor a fost una foarte grea. A fost nevoie de trei preselecţii pentru a alege 30 de desene, din 10.000, câte au fost înscrise iniţial în concurs. Membrii echipei Google care se ocupa zi de zi cu desenarea de doodle-uri au recunoscut că elevii români au fost mai creativi decât ei.

"Cred ca au făcut treaba asta mai bine decât noi. Copiii români în special sunt foarte creativi, au un bun simţ al umorului. Ceea ce-mi place foarte mult să văd este că apreciază foarte mult istoria artei şi a culturii româneşti. Au fost foarte multe desene inspirate de Brancuşi şi am fost foarte fericită să văd că până şi cei mai mici dintre ei îşi cunosc propria cultură", spune unul din organizatori.

Sunt mai puţin de 24 de ore de momentul în care se va afla ce logo de ţară va avea România pe 1 Decembrie, pe pagina principala google.ro .

În afara de marele premiu, primii zece finalişti ai concursului vor primi fiecare câte o tabletă Android şi un set de premii Doodle 4 Google.
www.tvrinfo.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus