Stiri de ultima ora

Concert de remodelare sonoră şi două expoziţii la galeria Celula de Artă din Bucureşti, organizate în martie

Concert de remodelare sonoră şi două expoziţii la galeria Celula de Artă din Bucureşti, organizate în martie
Cultura
Galeria neconvenţională Celula de Artă continuă şi în luna martie să aducă lucrări şi demonstraţii de artă menite să facă trecătorii să se oprească în faţa spaţiului - acvariu din B-dul Carol, nr. 53, şi să interacţioneze direct şi liber cu perspectiva artiştilor. Privitorii vor avea parte de un performance susţinut de multi-instrumentistul autodidact Cătălin Lungu şi vor putea vedea lucrările artistelor Maria Buciu şi Andreea Toma, informează News.ro.

Pe 6 martie, de la ora 19.00, va avea loc Celula Session #5, un mini-concert din seria de performance-uri iniţiate de Celula de Artă în care muzicianul Cătălin Lungu, după o lungă călătorie interioară asistată de muzici de pretutindeni, va cânta pentru prima data după mult timp în faţa publicului, folosindu-se de chitară, trompetă preparată, loop-uri şi efecte.

Performance-ul va consta într-o redescoperire a sunetului cu aceleaşi dispozitive, instrumente şi mijloace care l-au ajutat pe artist să cunoască atât plafonarea dar şi noul în muzică iar momentul muzical îşi propune să emuleze o parte din camera în care Cătălin scrie muzica sau experimentează jucăuş, iubitor, curios sau haotic cu sunetul.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus