Stiri de ultima ora

Christina Milian o va înlocui în serialul Step Up pe actriţa Naya Rivera, decedată în 2020

Christina Milian o va înlocui în serialul  Step Up  pe actriţa Naya Rivera, decedată în 2020
Cultura
Actriţa de origine cubaneză Christina Milian o va înlocui în serialul de televiziune "Step Up" pe Naya Rivera, actriţa în vârstă de 33 de ani care a fost găsită înecată vara trecută într-un lac din Los Angeles, relatează EFE.

Potrivit unor surse citate de The Hollywood Reporter, producătorii canalului Starz s-au consultat în acest sens cu familia lui Rivera, care şi-a dat acordul ca Milian să preia rolul pe care actriţa decedată tragic l-a interpretat timp de două sezoane, potrivit news.ro.

"Moartea lui Naya a fost o pierdere cumplită pe care nu vom înceta niciodată să o deplângem (...) Christina este o persoană excepţională şi o artistă strălucită", a declarat creatoarea serialului "Step Up" într-un comunicat.

Naya Rivera, de origine portoricană şi devenită populară datorită apariţiei sale în serialul cult "Glee", a murit în iulie anul trecut înecată într-un lac din apropiere de Ventura (California), la câţiva kilometri distanţă de comitatul Los A?ngeles.

După o căutare care a durat şase zile, autorităţile au scos trupul neînsufleţit al actriţei din apele lacului.

Cu o săptămână înainte, actriţă închiriase împreună cu fiul ei în vârstă de 4 ani o barcă de agrement. O echipă trimisă în căutarea celor doi, l-a găsit pe copil îmbrăcat cu o vestă de salvare, adormit singur în barcă.

Potrivit investigaţiilor, nu au existat indicii privind "un act criminal sau sinucidere", iar ipoteza principală rămâne aceea a unui accident tragic.

Naya Rivera a devenit cunoscută datorită rolului Santana López, din serialul de succes Glee (2009-2015).
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus