Stiri de ultima ora

„Charleston”, în regia lui Andrei Creţulescu, premieră americană la Festivalul Internaţional de Film de la Chicago VIDEO

„Charleston”, în regia lui Andrei Creţulescu, premieră americană la Festivalul Internaţional de Film de la Chicago VIDEO
Cultura
„Charleston”, selecţionat în competiţia Festivalului Internaţional de Film de la Chicago

„Charleston”, debutul în lungmetraj al lui Andrei Creţulescu, a fost selecţionat în competiţia oficială „New Directors” a Festivalului Internaţional de Film de la Chicago. Ajuns la ediţia 53, cel mai vechi festival competitiv din Statele Unite va avea loc în perioada 12-26 octombrie 2017.

„Charleston”, singurul film românesc proiectat la această ediţie a festivalului, este povestea  dulce-amară a unui triunghi amoros absurd, „format” din doi bărbaţi şi femeia pe care au pierdut-o amândoi. 

Protagoniştii Şerban Pavlu şi Radu Iacoban sunt secondaţi de unii dintre cei mai buni actori ai cinemaului românesc: Ana Ciontea, Victor Rebengiuc, Ana Ularu, Dorian Boguţă, Gabriela Popescu, Adrian Titieni, Andreea Vasile, Gavril Pătru, Gheorghe Ifrim, Lucian Ifrim, Sergiu Costache, Alina Berzunţeanu. 

Premiera mondială a filmului a avut loc în luna august, în competiţia internaţională a prestigiosului Locarno Festival. Tot în octombrie, „Charleston” va fi proiectat în Polonia şi în Germania, în cadrul festivalurilor de la Varşovia şi Braunschweig.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus