Stiri de ultima ora

„Cartea pe roţi“, prima librărie mobilă din lanţul Humanitas, porneşte la drum pe 8 septembrie

„Cartea pe roţi“, prima librărie mobilă din lanţul Humanitas, porneşte la drum pe 8 septembrie
Cultura
„Cartea pe roţi“, prima librărie mobilă din lanţul Humanitas, este soluţia la care ne gândim de câţiva ani pentru a reface legătura specială pe care oamenii o au cu librăriile, mai cu seamă în localităţile, nu puţine, rămase fără librării, anunţă reprezentanţii editurii.  Librăria va porni la drum pe 8 septembrie.

„Am pus de câteva ori pe hârtie planul, am căutat parteneri ai proiectului, ne-am oprit. Anul acesta însă am hotărât că nu mai e timp de încă o amânare. Odată ce am spus #continuăm, trebuie să mergem mai departe: #continuămpe4roţi.

«Cartea pe roţi» este o autorulotă încăpătoare, care are pe rafturi o selecţie de câteva mii de titluri de la cele mai importante edituri. Poate fi regăsită aici experienţa care devine reflex şi răsfăţ într-o librărie cu care ne-am obişnuit. O aşezare logică a cărţilor, care ne ajută să ne orientăm imediat spre zona de noutăţi, spre romanele premiate recent, cărţile pentru copii şi cele de science fiction, istorie, filozofie, spiritualitate sau ştiinţă.

Librăria Humanitas «Cartea pe roţi» va porni la drum pe 8 septembrie. Prima oprire, comuna Scrioaştea, Teleorman, la Asociaţia «Cu cărţile pe uliţă», pentru a ajuta cu donaţii poate cel mai ambiţios proiect educaţional din România, născut din «nebunia» unui singur om: Relu Voicu. 

Până în decembrie, «Cartea pe roţi» va ajunge şi în alte câteva zeci de localităţi din toată ţara, prilej cu care vom face şi o donaţie în cărţi către biblioteca locală sau şcolară din localitatea-gazdă.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus