Stiri de ultima ora

Şapte microfoane folosite de grupul BTS în turneu vor fi scoase la licitaţie în scop caritabil

Şapte microfoane folosite de grupul BTS în turneu vor fi scoase la licitaţie în scop caritabil
Cultura
Şapte microfoane personalizate folosite de membrii grupului k-pop BTS în turneu vor fi scoase la licitaţie în scop caritabil, scrie Reuters, potrivit news.ro.

Este aşteptat ca obiectele să fie vândute luna viitoare, la Julien’s Auctions, pentru o sumă cuprinsă între 10.000 şi 20.000 de dolari.

Microfoanele sunt primele astfel de obiecte ale BTS scoase la licitaţie, a transmis Julien’s. Ele au fost folosite între 2017 şi 2019, în turneul „Love Yourself”. Fiecare este semmnat de câte un membru al grupului.

BTS, care a debutat în 2013, a devenit anul acesta primul grup, de la The Beatles, care a avut trei albume clasate pe primul loc în Billboard 200 în decurs de 12 luni.

La licitaţia din 24 ianuarie vor fi scoase la vânzare şi obiecte aparţinând unora ca Taylor Swift, Harry Styles, Dave Grohl şi Pete Townshend, iar scopul acesteia este de a strânge fonduri pentru programul MusiCares al Recording Academy.

La gala MusiCares, care va avea loc cu două zile înainte de ceremonia de decernare a premiilor Grammy, va fi omagiat grupul Aerosmith, pentru impactul avut în ultima jumătate de secol asupra muzicii şi pentru implicarea în acte caritabile.

Steven Tyler, solistul trupei, va vinde mai multe eşarfe şi un stativ de microfon, iar chitaristul Joe Perry, o chitară Gibson Les Paul personalizată, a cărei valoare este estimată la 5.000 - 10.000 de dolari.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus