Stiri de ultima ora

Amy Winehouse, subiectul unei expoziții la Muzeul Grammy, înaintea licitației pentru obiectele sale

Amy Winehouse, subiectul unei expoziții la Muzeul Grammy, înaintea licitației pentru obiectele sale
Cultura
LExpoziția „Beyond Black — The Style of Amy Winehouse” (Dincolo de negru - Stilul Amy Winehouse) se deschide în luna ianuarie la Muzeul Grammy, din Los Angeles, urmând ca exponatele să fie scoase la licitație în noiembrie 2021, Smart Radio, care păstrează un loc special pentru piesele artistei, anunță MEDIAFAX.

Expoziția „Beyond Black — The Style of Amy Winehouse” este concentrată asupra stilului cântăreței, cele mai cunoscute ținute purtate de cântăreață fiind prezentate publicului, notează revista Rolling Stone.

Printre exponatele prezentate la Muzeul Grammy din Los Angeles începând din ianuarie, se numără și rochia pe care Winehouse a purtat-o ​​în timpul ultimei sale serii spectacole, la Belgrad în 2011, precum și alte ținute cunoscute pe care le-a purtat în carieră.

"Amy a creditat-o ​​întotdeauna pe mama mea, și bunica ei, Cynthia, dept cea care i-a influențat atât stilul, pentru că a învățat-o cât de important este să fii îngrijit și cum arăți, cât și din punct de vedere muzical”, a declarat tatăl regretatei artiste, Mitch Winehouse.

„Dincolo de negru - Stilul Amy Winehouse” va rămâne deschisă la Muzeul Grammy în perioada 17 ianuarie - 13 aprilie. După aceea expoziția va fi găzduită de muzee din Chile, Londra și Irlanda înainte ca o bună parte dintre exponatele prezentate să fie vedetele unei licitații programate în noiembrie 2021, de casa Julien s Auctions. Toate fondurile obținute vor fi destinate Fundației Amy Winehouse, care sprijină tinerii defavorizați.

"Amy Winehouse este una dintre figurile muzicale rare și remarcabile, a căror incredibilă putere și expresie sufletească se fac simțite în fiecare cuvânt și notă pe care le-a cântat ​​cu vocea ei inconfundabilă, imposibil să o confunz cu un alt artist din istoria muzicii", a spus Martin Nolan, din partea „Auctions Au Julien”. „Sărbătorim talentul ei unic și stilul iconoclast prezentânt o colecție în care se regăsesc obiecte personale și ținute purtate de cântăreață în momentele care i-au definit cariera”.

Piesele britanice se găsesc în playlist-ul Smart Radio. Ascultă Smart Radio aici https://www.smartradio.ro/
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus