Stiri de ultima ora

Acuzat de hărțuire sexuală, Placido Domingo este urmărit de un investigator privat

Acuzat de hărțuire sexuală, Placido Domingo este urmărit de un investigator privat
Cultura
Surse ale instituţiei, al cărei director general este însuşi Placido Domingo din 2003, au confirmat pentru EFE că "Opera din Los Angeles a contractat serviciile avocatei Debra Wong Yang, de la biroul de avocatură Gibson, Dunn & Crutcher, care va începe imediat investigaţia".

Debra Wong Yang este considerată de revista de afaceri Los Angeles Business Journal drept una dintre cele 500 de persoane cele mai influente din Los Angeles din 2016 şi conduce un cabinet "de criză" al firmei de avocatură destinat persoanelor importante.

În 2017, Universitatea South California (USC) a angajat-o pe Yang pentru a investiga cazul lui Carmen A. Puliafito, o fostă decană a Facultăţii de medicină acuzată de consum de droguri şi organizare de petreceri cu tineri dependenţi, prostituate şi alţi membri ai instituţiei.

Legendă a operei şi vedetă de renume mondial a muzicii clasice, Placido Domingo a fost acuzat săptămâna trecută de opt cântăreţe şi o balerină de hărţuire sexuală.

În faţa acestor acuzaţii artistul spaniol a spus că a crezut întotdeauna că toate "interacţiunile şi relaţiile" sale cu femeile au fost "binevenite şi consensuate".
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus