Stiri de ultima ora

Actorul Chevy Chase a fost spitalizat

Actorul Chevy Chase a fost spitalizat
Cultura
În vârstă de 77 de ani, Chase a declarat pentru Page Six: „Acestea sunt primele mele zile acasă. Sunt foarte fericit să fiu din nou cu familia mea. Mă simt bine. Am stat în spital cinci săptămâni. O problemă la inimă. Aşadar, pentru moment, sunt p-acasă. Nu plec nicăieri”.

Comicul este cunoscut pentru rolul Clark Griswold din „National Lampoon’s Vacation” şi cele patru continuări. El a mai jucat şi în sitcomul „Community” al NBC.

După ce a primit două nominalizări la Globurile de Aur pentru primul său rol principal, în „Foul Play”, în 1978, Chase a jucat în filme precum „Caddyshack”, „Fletch”, „Last Action Hero” şi „Hot Tub Time Machine”.

Legat de situaţia actuală, el a spus că nu simte nevoie să iasă şi să întâlnească Covid, iar despre umorul prezentat la televizor a afirmat: „Văd actori, comici, producători, scenarişti lucrând, fie binecuvântaţi, dar nu văd nimic minunat la televizor. Totul a devenit o generaţie de cretini care râd de lume. Umorul de azi dă generaţiei viitoare lucruri mai rele decât cele pe care le au în vieţile lor. Mă scoate din minţi”.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus