Stiri de ultima ora

VW: “Vânzările lui ID.3 nu vor fi afectate de problemele la software”

VW: “Vânzările lui ID.3 nu vor fi afectate de problemele la software”
Auto
Volkswagen a anunțat că problemele tehnice cu software-ul lui ID.3 nu vor afecta vânzările modelului electric. Nemții susțin că vor respecta planul inițial, iar Volkswagen ID.3 va fi pus în vânzare în vara acestui an.

Presa din Germania a scris recent că Volkswagen a întâmpinat unele dificultăți în producția modelului electric ID.3. Circa 20.000 de unități ar fi fost construite fără un “software complet”, iar inginerii ar urma să rezolve problemele post-producție, dar cu costuri suplimentare.

Producătorul a dat asigurări că problemele apărute nu vor întârzia lansarea pe piață a lui ID.3: “Instalarea unei noi arhitecturi software este o provocare ce poate conduce la dificultăți sau întârzieri, însă ne ocupăm de această problemă. Planul inițial rămâne în picioare: lansarea lui ID.3 va avea loc în vara lui 2020.

În noiembrie 2019, Volkswagen a început la uzina de la Zwickau (Germania) producția hatchback-ului electric ID.3, care primise peste 35.000 de pre-comenzi până la vremea respectivă. Uzina germană va atinge o producție de 100.000 de unități în anul 2020.

În plus, începând din 2021, producția anuală va crește la 330.000 de unități, astfel că Zwickau va deveni cea mai mare uzină de producție pentru mașini  electrice  din Europa.
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus