Stiri de ultima ora

Volkswagen nu va participa la Salonul Auto de la Paris din septembrie: "Nu avem niciun ...

Volkswagen nu va participa la Salonul Auto de la Paris din septembrie: "Nu avem niciun ...
Auto
Volkswagen nu va participa la Salonul Auto de la Paris din septembrie: "Nu avem niciun plan pentru ediția din acest an"

Publicat Joi, 16.01.2020 de Daniel Popescu, Foto: Volkswagen

Volkswagen a anunțat că nu intenționează să participe la Salonul Auto de la Paris din luna septembrie, cel mai probabil ca urmare a scăderii interesului pentru astfel de evenimente.

În ultimii ani, constructorii au început să evite participarea la marile saloane auto ale anului, întrucât au preferat să organizeze propriile evenimente de prezentare pentru noi modele pe măsură ce numărul de vizitatori a scăzut.

Ediția din acest an a Salonului Auto de la Paris nu face excepție, întrucât Volkswagen a anunțat deja că nu intenționează să aibă stand la evenimentul programat să înceapă în ultimele zile ale lunii septembrie.

"Probabil că nu. Nu există niciun plan să participăm în acest an", a declarat Jürgen Stackmann, directorul departamentului de marketing și vânzări al Volkswagen, în cadrul unei întâlniri cu reprezentanții presei franceze.

Salonul Auto de la Paris are loc o dată la doi ani și alternează cu Salonul Auto de la Frankfurt. În ultimii ani, constructorii germani au renunțat la evenimentul de la Paris în favoarea celui de la Frankfurt, în aceeași măsură în care producătorii francezi au renunțat la evenimentul din Germania, strategie care va fi probabil urmată și în următorii ani.

De altfel, producătorii francezi vor fi prezenți la Paris cu numeroae noutăți, iar pe listă se află inclusiv Grupul Renault, care pregătește prezentarea oficială cu public a noii generații Dacia Sandero . Presa internațională susține că noul Sandero va împrumuta platforma și motoarele lui Renault Clio și ca Sandero Stepway va avea versiune hibridă de 130 CP .

Cel puțin pentru moment, decizia anunțată de Volkswagen afectează doar acest brand, însă este posibil ca și alte mărci din cadrul Grupului Volkswagen să ia decizii similare în perioada următoare. De altfel, Lamborghini a anunțat recent că din lună martie.
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus