Stiri de ultima ora

Volkswagen a publicat un nou teaser cu viitorul Amarok. Debutează în 2022

Volkswagen a publicat un nou teaser cu viitorul Amarok. Debutează în 2022
Auto
Constructorul german de automobile a publicat un teaser cu noua generație Amarok. Modelul german va fi asamblat pe arhitectura lui Ranger și va fi asamblat la uzina Ford din Silvertone, Africa de Sud.

Volkswagen a lansat modelul Amarok în 2010, ca rival pentru Toyota Hilux, Nissan Navara, Mitsubishi L200 și Isuzu D-Max. Între timp, vânzările acestui tip de vehicule au cam scăzut, așa că producătorul din Wolfsburg s-a gândit la un moment dat să renunțe la acest model.

Anul trecut, mai marii companiei au abandonat această idee și au anunțat o nouă generație Amarok. Aceasta va fi dezvoltată pe platforma lui Ford Ranger și va fi asamblată, împreună cu modelul american, la uzina din Africa de Sud.

Tot în 2020, Volkswagen a publicat o primă imagine teaser care, însă, dezvăluia mai mult un concept decât un model de serie. Nemții au revenit acum cu un nou teaser, mai apropiat de realitate.

Noul Amarok va fi disponibil într-o variantă cu cabină simplă și dublă. Din punct de vedere estetic, ar trebui să ne așteptăm la o parte frontală impozantă, aripi pătrățoase, scuturi din metal, lumini auxiliare cu tehnologie LED , accente portocalii și suporturi longitudinale pe plafon.

Volkswagen ia în calcul lansarea unei versiuni Amarok R, care ar urma să dispună de circa 300 de cai putere .
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus