Stiri de ultima ora

VIDEO: Turul celor mai importante 10 premiere de la Paris. ...

VIDEO: Turul celor mai importante 10 premiere de la Paris. ...
Auto
Lista completă vă este deja prezentată de Automarket , însă e greu să distingi între cele 60 de premiere absolute atunci când vorbim despre importanța lor imediată pentru industria auto în general și pentru România în perticular. Pentru a elimina problema, am selectat pentru voi cele 10 premiere de importanță majoră, pe care vi le prezentăm chiar de la standuri cu ajutorul prietenilor noștri de la Drivemag.com

1. Dacia Sandero facelift și Duster cu transmisie automată EDC

Atunci când una din patru mașini noi vândute în România este un model Dacia, este absolut normal ca fiecare mișcare pe care o face constructorul român să fie urmărită cu mare atenție și să fie considerată una dintre atracțiile evenimentului. Ei bine, la Paris au existat două noutăți majore. Una a fost facelift-ul de gamă pentru Sandero și Logan, cealaltă apariția cutiei automate cu dublu ambreiaj EDC pe Duster 1.5 dCi de 110 CP. Informații complete pot fi găsite în articolul dedicat.

2. Skoda Kodiaq

Skoda este marca importată cu cele mai bune vânzări în România de ceva vreme, deci lansarea primului SUV compact al mărcii nu poate să fie decât o veste interesantă. Construit pe platforma lui VW Tiguan, dar așezat în dimensiuni între clasa compactă și medie - mișcare care-i permite să ofere șapte locuri - Kodiaq va fi probabil unul dintre modelele pe care Skoda se va baza serios în următorii ani la nivel de vânzări. Informații complete despre Skoda Kodiaq .

3. Opel Ampera-e

Constructorii de tradiție încep să dea din coate serios în zona mașinilor electrice. Iar cea mai importantă apariție de la Paris este cea a lui Ampera-e, model 100% electric care va apărea pe piața europeană în primăvara lui 2017 și va deveni primul model electric accesibil al căreui autonomie nu va fi o problemă reală. Pentru că Opel anunță până la 500 de kilometri cu un "plin" al bateriilor, valoare care în viața reală va scădea până în jur de 380-400 de kilometri. Chiar și așa, saltul față de tehnologiile prezente astăzi pe piață este unul major. Informații complete despre Opel Ampera-e .

4. Nissan Micra

Aflat într-un con de umbră pe generația anterioară, care a încercat să schimbe macazul și să vireze înspre zona accesibilă a segmentului B, Nissan Micra se prezintă în fața publicului în cea de-a cincea generație. Modelul este evident revizuit estetic și primește un val de tehnologii noi care-l ajută să iasă în evidență într-un segment B extrem de aglomerat. Informații complete despre Nissan Micra .

5. Audi Q5

lansarea unui SUV premium a fost întotdeauna un eveniment important, mai ales în epoca în care acest tip de caroserie începe să acopere ca volum toate segmentele. În cazul lui Audi Q5, vorbim de cel mai vândut SUV al mărcii germane, deci de un model foarte important nu doar ca apariție, ci și ca volum. Informații complete despre Audi Q5 .

6. Mercedes Generation EQ Concept

Despre viitor, numai de bine. Mercedes a anunțat la Paris faptul că EQ va fi numele brandului sub care constructorul german va lansa o gamă de mașini electrice care va ajunge la 10 modele până în 2025. Până una-alta, prima imagine pe care-o avem despre aceste viitoare modele este conceptul Generation EQ, care anunță un SUV electric de dimensiunea unui GLC și care promite o autonomie de 500 de kilometri. Lansare în 2019. Informații complete despre Generation EQ Concept .

7. Volkswagen I.D. Concept

Dacă tot am ajuns la concepte care anunță viitorul constructorilor cu nume, aflăm că I.D. Concept va sta la baza unui model 100% electric cu care cei de la Volkswagen vor să revoluționeze piața în 2020. Termenul de lansare e destul de îndepărtat, însă asta nu-i împiedică pe nemți să trâmbițeze o revoluție în gamă în condițiile în care acest concept e comparat cu Beetle la nivelul importanței pentru gama VW. Informații complete despre  Volkswagen I.D. Concept .

8. Renault Koleos

Gama Renault va fi asaltată în acest final de an o mulțime de noutăți, iar cele mai importante sunt Megane Sedan și noul Koleos. Dacă megane Sedan este un model dedicat în special piețelor emergente și în dezvoltare, Koleos reprezintă soluția Renault în zona SUV-urilor medii-mari, acolo unde fratele de gabarit al lui Captur și Kadjar va încerca să dea din coate într-un segment din ce în ce mai populat. Noul model nu are nicio legătură cu vechiul Koleos, în ciuda numelui identic. Informații complete despre Renault Koleos .

9. Honda Civic

Hond Civic a ajuns la a zecea generație, pe care japonezii o anunță ca fiind cea mai sportivă din istorie. Până să ajungem la versiunea cu adevărat sportivă care va deriva din Type-R Prototype (prezentat de asemenea la Paris), suntem puși față în față cu un nou Civic cu un design ceva mai agresiv și care adoptă moda turbo la nivel de motorizări, acolo unde 1.0 Turbo și 1.5 Turbo vor fi alternativele clienților. Informații complete despre Honda Civic și Honda Civic Sedan .

10. BMW X2 Concept

Terminăm topul nostru în viitor, acolo unde BMW pregătește lansarea celui de-al șaselea SUV al gamei. programat cel mai probabil pentru 2018, viitorul BMW X2 a fost deja prezentat sub formă de concept la Paris, iar din primele informații reiese că vom avea parte de un X1 cu alură mai sportivă. Nicio surpriză, de altfel, pentru că BMW merge pe aceeași logică folosită în cazurile X5-X6 și X3-X4. Informații complete despre BMW X2 Concept .  
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus