Stiri de ultima ora

Vânzări slabe pentru Aston Martin Vantage: britanicii au raportat pierderi de 100 de milioane ...

Vânzări slabe pentru Aston Martin Vantage: britanicii au raportat pierderi de 100 de milioane ...
Auto
Vânzări slabe pentru Aston Martin Vantage: britanicii au raportat pierderi de 100 de milioane de euro în 2019

Publicat Vineri, 08.11.2019 de Paul Cosma

Vânzările slabe ale modelului Vantage sunt cauza principală a pierderilor înregistrate de Aston Martin în 2019, potrivit declarațiilor CEO-ului Andy Palmer. Britanicii își pun speranțele în primul lor SUV, DBX urmând să fie prezentat pe 20 noiembrie.

 traversează o perioadă mai puțin fastă, ce pare să fi început din momentul listării companiei la bursă. Acțiunile au scăzut cu 21% în acest an, valoarea de piață fiind de circa 2.18 miliarde de lire sterline.

În primele 9 luni din 2019, producătorul a înregistrat pierderi totale (înainte de taxe) de circa 100 de milioane de euro. Aston Martin pune pierderile pe seama vânzărilor slabe ale lui Vantage, model ce a fost cumpărat de doar 878 de clienți în Europa, în primele trei trimestre.

“Segmentul în care concurează Vantage este în scădere, iar cererea rămâne mai mică decât planurile noastre inițiale. În consecință, volumul vânzărilor totale este în scădere,” a explicat Andy Palmer, CEO-ul Aston Martin.

Britanicii speră să treacă peste perioada nefastă cu ajutorul lui DBX, primul SUV din istoria mărcii. Modelul va fi prezentat în data de 20 noiembrie.
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus