Stiri de ultima ora

Ultimul exemplar Abarth 124 Spider dedicat pieței din Japonia a fost scos la licitație: banii vor fi donați în scopuri caritabile

Ultimul exemplar Abarth 124 Spider dedicat pieței din Japonia a fost scos la licitație: banii vor fi donați în scopuri caritabile
Auto
Ultimul exemplar Abarth 124 Spider dedicat pieței din Japonia a fost scos la licitație. Evenimentul se desfășoară online până în 29 noiembrie, iar prețul de pornire este de 30.050 de euro. Banii obținuți în urma licitației vor fi donați asociației Shine On! Kids.

Abarth 124 Spider a fost prezentat oficial în cadrul Salonului Auto de la Geneva din 2016. Acum, reprezentanții producătorului italian au anunțat că ultimul exemplar Abarth 124 Spider dedicat pieței din Japonia a fost scos la licitație.

Conform informațiilor, banii vor fi donați organizației non-profit Shine On! Kids. Asociția aleasă de italieni ajută copiii din Japonia care suferă de boli grave.

Licitația se desfășoară online până în 29 noiembrie, iar prețul de pornire al ultimului Abarth 124 Spider dedicat pieței din Japonia este de 3.7 milioane de yeni, echivalentul a 30.050 de euro.

Exemplarul pregătit de Abarth este vopsit în alb și mizează pe o tapițerie în două nuanțe (roșu și negru).

Divizia Centro Stile a pregătit o placă specială din aluminiu pe care a fost desenată schița modelului italian.

Exemplarul pregătit pentru licitație nu a suferit modificări în dreptul sistemului de propulsie. Modelul italian este echipat cu motorul turbo de 1.4 litri care dezvoltă 170 de cai putere și 250 Nm.

"Sunt mândru că acest act caritabil pentru sprijinirea copiilor include și ultimul exemplar Abarth 124 Spider disponibil în Japonia", a declarat Luca Napolitano, șeful Fiat pentru regiunea EMEA.
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus