Stiri de ultima ora

Toyota va lansa brandul de mobilitate Kinto în Europa: japonezii pregătesc servicii de ...

Toyota va lansa brandul de mobilitate Kinto în Europa: japonezii pregătesc servicii de ...
Auto
Toyota va lansa brandul de mobilitate Kinto în Europa: japonezii pregătesc servicii de car-sharing și car-pooling

Publicat Miercuri, 15.01.2020 de Daniel Popescu, Foto: Toyota

Toyota va lansa în Europa servicii de car-sharing și car-pooling sub noul brand Kinto, care va reuni toate aplicațiile de mobilitate ale constructorului japonez.

Toyota a anunțat în această săptămână ca va lansa un nou brand pe piața europeană. Kinto va fi brandul care va reuni toate serviciile de mobilitate pe care constructorul japonez le va oferi clienților de pe piața europeană.

Pentru început, noul brand va integra o serie de patru servicii, care vor fi lansate în perioada următoare pe anumite piețe, în funcție de specificul acestora.

De asemenea, Toyota va oferi serviciul de car-pooling Kinto Join, care va permite companiilor să ofere angajaților un serviciu de transport la comun: mai mulți angajați vor putea călători spre birou și spre casă cu o mașină furnizată de Toyota.

În plus, Kinto One va fi un serviciu de leasing pentru companii, în timp ce Kinto Flex va fi o versiune premium a serviciului Flex. Nu în ultimul rând, Toyota susține că analizează posibilitatea de a lansa și servicii de ride-hailing, asemănătoare cu cele oferite în prezent de Uber sau Free Now.

Numele noului brand este derivat din cuvântul japonez Kintoun, care semnifică un tip de nor prezent în cadrul unei serii animate celebre din Japonia.
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus