Stiri de ultima ora

Toyota a început producția lui GR Yaris: Hot Hatch-ul va ajunge la clienții europeni începând din luna noiembrie

Toyota a început producția lui GR Yaris: Hot Hatch-ul va ajunge la clienții europeni începând din luna noiembrie
Auto
Toyota a început producția Hot Hatch-ului GR Yaris, iar primele unități vor fi livrate clienților din Europa începând din luna noiembrie. Modelul oferă 261 de cai putere și sistem de tracțiune integrală.

Toyota GR Yaris a fost , iar Hot Hatch-ul bazat pe Yaris a devenit disponibil pentru pre-comandă începând din luna martie .

Constructorul nipon a anunțat acum că producția efectivă a modelului a început în 26 august la uzina din Motomachi din Japonia, iar livrările pentru piața europeană vor demara în luna noiembrie.

În plus, producătorul afirmă că cei care au depus pre-comenzi își vor primi noua mașină în ultima parte a anului 2020 sau în prima parte a anului viitor. 

Noul Hot Hatch al constructorului nipon folosește cel mai puternic motor cu trei cilindri introdus pe un model de serie. Acesta are o capacitate de 1.6 litri și generează 261 de cai putere și un cuplu maxim de 360 Nm, la care se adaugă un sistem de tracțiune integrală GR-Four și o cutie de viteze manuală cu 6 trepte.

Întrucât este dedicată în special pasionaților de raliuri, clienții vor avea posibilitatea să regleze sistemul de tracțiune integrală prin intermediul unui controller. Astfel, modul Normal va permite o distribuție 60:40, modul Sport va avea o distrubitie 30:70, în timp ce modul Track va oferi șoferilor o distribuție 50:50 între cele două punți.
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus