Stiri de ultima ora

Tesla Model S ar putea încerca să stabilească un nou record la Nurburgring: actualul record ...

Tesla Model S ar putea încerca să stabilească un nou record la Nurburgring: actualul record ...
Auto
Tesla Model S ar putea încerca să stabilească un nou record la Nurburgring: actualul record îi aparține lui Porsche Taycan

Publicat Luni, 09.09.2019 de Daniel Popescu

Elon Musk a sugerat că Tesla Model S ar putea încerca să stabilească un nou record pentru cel mai rapid sedan electric pe circuitul de la Nurburgring, la câteva săptămâni după performanța realizată de Porsche Taycan.

Elon Musk este recunoscut pentru declarațiile sale spectaculoase pe care le face pe rețeaua de socializare Twitter, iar una dintre cele mai recente se referă la numeroasele recorduri stabilite pe celebrul circuit de la Nurburgring.

Musk a postat un mesaj potrivit căruia " Tesla Model S va fi pe Nurburgring în această săptămână", care poate fi interpretat drept o încercare de stabilire a unui nou record pentru cel mai rapid sedan electric.

Fostul campion mondial de Formula 1 Nico Rosberg a reacționat rapid la aceste mesaje și s-a oferit deja să piloteze Model S pe circuitul german, iar Musk a replicat că este deja interesat de o astfel de colaborare.

Porsche Taycan are nevoie de , în timp ce Tesla Model S reușește această performanță în 2.6 secunde, în cazul versiunii Ludicrous Performance. Acest lucru nu înseamnă că Model S poate stabili un nou record pe circuitul de la Nurburgring.

Oficialii circuitului de la Nurburgring au anunțat însă deja că Tesla nu a solicitat închirierea circuitului și că nu mai sunt locuri disponibile pentru rezervare.

"Tesla nu ne-a trimis o cerere și nu a închiriat un slot orar. Circuitul este deja rezervat integral în timpul sezonului și nu cred că sunt date disponibile pentru Tesla pentru a stabili un record în zilele următoare", au precizat oficialii circuitului.
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus